Os på Røverstuen

Røverstuen er en traditionel restaurant, hvor lokalerne danner den hyggelig ramme om fortællingen om røverne fra Rold. Maden er veltilberedt med gode primært danske og lokale råvarer. Røverstuen samarbejder med små og mellemstore fødevareproducenter i lokalområdet, formaliseret i samarbejdet Made in Himmeland. På Røverstuen lægges der stor vægt på historie, hygge og tid - forstået på den måde, at tiden går lidt langsommere, når du sidder i et af vores hyggelige lokaler med de store fortællende malerier, som tilsammen fortæller historien om røverne fra Rold.

 

Mit navn er Mikkel Schnoor Nielsen og jeg er uddannet kok på to af Odenses mest traditionsrige restauranter. Jeg sætter en ære i at lave veltilberedt mad i øjenhøjde og når du kommer som gæst på Røverstuen, kan du være sikker på at vi laver maden med stor kærlighed til hver enkelt ret. Vi bruger gode råvarer, mange danske og mange lokale - der er jo ingen grund til at gå over åen efter vand. 

Ingen er en ø - og på røverstuen er vi er team af ca. 30 personer, der arbejder målrettet for at gøre dit besøg til at en god oplevelse. Teamet består af drenge og piger, kvinder og mænd, unge og gamle. Hver for sig spiller de en stor rolle i virksomheden, uanset hvilken arbejdsrolle man har. 

 

Som en klog mand engang sagde, "ingen er fejlfri, vi laver alle fejl" og det motto arbejder vi efter. Det vigtige for os er ikke at vi ingen fejl laver, derimod måden hvorpå vi retter vores fejl, når de opstår. Derfor vil vi rigtig gerne have det at vide, hvis du synes vi har fejlet - fortæl os det gerne mens du er i restauranten, så har vi en reel chance for at ændre på det. Det er super svært at lave om, når først du har forladt os.

 

Jeg glæder mig til at se dig i min restaurant.

 

Mikkel Schnoor Nielsen