Selskab og fest

Røverstuen er navngivet for at associere til egnens lokalhistorie. Vores 4 lokaler er således opkaldt efter lokalhistoriske steder og efter egnens legendariske personer.

De kan trygt holde Deres næste fest i vores dejlige rammer. Vi har stor erfaring i afvikling af alle typer arrangementer og sætter en stor ære i at sørge for, at festen bliver præcis som De har forestillet dem.

Lidt mere om lokalerne:

Et af rummene hedder Røverstuen - det var her det hele startede i 1997. De andre rum hedder Krybskytten,

Top Karen og Røverkongens Salon. Alle har forskellige størrelser og rummer i alt ca. 300 gæster. Vi garanterer

kun eget lokale ved min. 20 personer. Er I under det, sker det på forespørgsel og efter tilgængelighed.

Vi har flere lokaler i varierende størrelse fra 20 personer til 120 personer.

Blandt andet Topkaren, Røverstuen og Røverkongens salon

For at vælge fra selskabsmenuen skal der være min. 12 voksenkuverter.

Fest til fast pris

Kend prisen på forhånd.

Vælg vores fastpris-arrangement.

Fest til fast pris indeholder følgende:

Indbydelser og bordkort

Husets boblende velkomstdrink

3 retters festmenu eller buffet nr. 1

Kaffe/the, kransekage samt 1 cognac eller likør

Natmad

Husets selskabsvine, sodavand og øl

ad libitum i 7 timer

Kr. pr. person 825,-

Efter 7 timer afregnes 45,- pr. tilbageværende gæst pr. ½ time.

Prisen dækker overtid og drikkevarer.

Min. 12 voksne (15 voksne ved valg af buffet).

Børn under 12 år ½ pris.

Ordrebekræftelse

Når I har truffet beslutningen om at holde jeres næste fest på Røverstuen, så booker vi festen ind i vores system. Herefter udsendes en bekræftelse på reservation af lokale.

Vi opfordrer jer til at kontakte os og aftale alle detaljerne vedrørende afvikling af arrangementet i god tid. Vi anbefaler at detaljerne aftales 4 til 6 uger før arrangementet, for at I får mest mulig overblik og kan nyde tiden op til med ro.

Antal og deadlines

Antal meddeles Røverstuen senest 3 dage inden arrangementet samtidig med aflevering af bordplan, små ændringer i antal kan gøres indtil dagen før, Ved eventuelle ændringer/afbud på selve dagen, betales den aftalte kuvertpris.

Hvis der sker væsentlige ændringer i antallet af gæster, forbeholder vi os muligheden for – efter nærmere aftale - at flytte Deres selskab til det lokale, som passer bedst til det aktuelle antal gæster. Vi betragter vores rum som værende ligeværdige med hensyn til udstyr, udsmykning osv., da det er meget vigtigt at rummets størrelse passer til selskabet.

Buffet

Buffet nr. 1

Dampet laks med citron og asparges samt mayonnaise

Hjemmelavet hønsesalat m/ bacon, ananas og asparges

Ramsløgmarineret svinekam med flødekartofler

Helstegt dansk kalvefilet med torvegrønt og smørstegte kartofler

2 slags salater med dressing

Røverstuens Brownie med vanilleis og friske bær

Friskbagt brød

Pris: 348,- pr. kuvert

Buffet nr. 2

Røget laks med asparges og æblesalat samt marinerede tigerrejer

Spegeskinke med fetaost og syltet rødløg

Unghane bryst med saute

Helstegt dansk kalvefilet med årstidens dampet grønt

Hertil smørstegt kartofler, trøffelsauce og Flødekartofler

2 slags salater samt dressing

Chokoladetrøffelkage med frisk frugt og is fra Vebbestrup flødeis

Friskbagt brød

Pris: 408,- pr. kuvert

Buffet nr. 3

Røget andebryst med ribsgele og syltet rødløg

Røget hellefisk med grøn dressing og marinerede tigerrejer

Helstegt oksemørbrad med årstidens sauté

Hertil smørstegte kartofler og trøffelsauce

Krondyrfilet hertil urtemos

Jordbær og bønne salat med vinaigrette

Melon og ærte salat med dressing

Friskbagt brød

Oste anretning med hvede kiks og sirup

Gateau marcel med friske bær, hvid chokolade og økologisk vaniljeis

Pris: 498,- pr. kuvert

Forretter

Røget dyrekølle fra Skoven

Serveres med sennepsmayo, tranebær og sprødt

Fiske tallerken

Dampet torsk, marineret rejer & hjemmerøget laks serveret med sauce verde og spæde salater

Hjemmerøget laks

Serveret med citronmayo, sprødt rugbrød samt krydderurter

Hjemmelavet hønsesalat

Serveret med bacon, ananas og asparges

Marinerede tigerrejer

med agurkesalat og ristet sesam - Japansk inspireret.

Antipasti

Røget skinke, 2 slags salamí, pesto, nødder og div tilbehør.

Alle forretter serveres med brød og smør.

Hovedretter

Helstegt dansk kalvefilet

Serveret med saute af torve-grønt hertil smørstegte kartofler samt Trøffelsauce

Kan opgraderes til Oksemørbrad +25,-

Kalv stegt som vildt

Serveret med sauté af bacon og bønner, smørstegte kartofler, vildt skysauce, sødt,

surt samt Waldorfsalat

Røvergryde

Mørt hjorte kød med cocktail pølser, bacon og champignon i paprikasauce serveret

med smørstegte kartofler

Krondyrfilet - dyreryg uden ben

Serveret med smørstegte Kartofler, årstidens grønt, vildt sky og syltet tranebær

Perlehønebryst

Serveret med smørstegte kartofler, årstidens grønt samt cremet hvidløgs sauce

Desserter

Nøddekurv

Med 3 slags is samt flødeskum og friske bær

Chokolade trøffelkage

Serveret med friske bær og økologisk is

Blancheret pære

Serveret med After Eight, flødeskum og økologisk vaniljeis

Pandekager

Serveret med bærkompot samt økologisk vaniljeis

Rødgrød med fløde

Rødgrødsgele med krystaliseret chokolade og økologisk vaniljeis

Creme brulee

Serveret med friske bær samt økologisk vaniljeis

Alt vores is leveres fra Vebbestrup Flødeismejeri.