Selskabsmenu - nyt kort
Selskab og fest
Røverstuen er navngivet for at associere til egnens lokalhistorie. Vores 4 lokaler er således opkaldt efter lokalhistoriske steder og efter egnens legendariske personer.
De kan trygt holde Deres næste fest i vores dejlige rammer. Vi har stor erfaring i afvikling af alle typer arrangementer og sætter en stor ære i at sørge for, at festen bliver præcis som De har forestillet dem.
Lidt mere om lokalerne:
Et af rummene hedder Røverstuen - det var her det hele startede i 1997. De andre rum hedder Krybskytten,
Top Karen og Røverkongens Salon. Alle har forskellige størrelser og rummer i alt ca. 300 gæster. Vi garanterer
kun eget lokale ved min. 20 personer. Er I under det, sker det på forespørgsel og efter tilgængelighed.
Vi har flere lokaler i varierende størrelse fra 20 personer til 120 personer.
Blandt andet Topkaren, Røverstuen og Røverkongens salon
For at vælge fra selskabsmenuen skal der være min. 12 voksenkuverter.
Fest til fast pris
Kend prisen på forhånd.
Vælg vores fastpris-arrangement.
Fest til fast pris indeholder følgende:
Indbydelser og bordkort
Husets boblende velkomstdrink
3 retters festmenu eller buffet nr. 1
Kaffe/the, kransekage samt 1 cognac eller likør
Natmad
Husets selskabsvine, sodavand og øl
ad libitum i 7 timer
Kr. pr. person 825,-
Efter 7 timer afregnes 45,- pr. tilbageværende gæst pr. ½ time.
Prisen dækker overtid og drikkevarer.
Min. 12 voksne (15 voksne ved valg af buffet).
Børn under 12 år ½ pris.
Ordrebekræftelse
Når I har truffet beslutningen om at holde jeres næste fest på Røverstuen, så booker vi festen ind i vores system. Herefter udsendes en bekræftelse på reservation af lokale.
Vi opfordrer jer til at kontakte os og aftale alle detaljerne vedrørende afvikling af arrangementet i god tid. Vi anbefaler at detaljerne aftales 4 til 6 uger før arrangementet, for at I får mest mulig overblik og kan nyde tiden op til med ro.
Antal og deadlines
Antal meddeles Røverstuen senest 3 dage inden arrangementet samtidig med aflevering af bordplan, små ændringer i antal kan gøres indtil dagen før, Ved eventuelle ændringer/afbud på selve dagen, betales den aftalte kuvertpris.
Hvis der sker væsentlige ændringer i antallet af gæster, forbeholder vi os muligheden for – efter nærmere aftale - at flytte Deres selskab til det lokale, som passer bedst til det aktuelle antal gæster. Vi betragter vores rum som værende ligeværdige med hensyn til udstyr, udsmykning osv., da det er meget vigtigt at rummets størrelse passer til selskabet.
Buffet
Buffet nr. 1
Dampet laks med citron og asparges samt mayonnaise
Hjemmelavet hønsesalat m/ bacon, ananas og asparges
Ramsløgmarineret svinekam med flødekartofler
Helstegt dansk kalvefilet med torvegrønt og smørstegte kartofler
2 slags salater med dressing
Røverstuens Brownie med vanilleis og friske bær
Friskbagt brød
Pris: 348,- pr. kuvert
Buffet nr. 2
Røget laks med asparges og æblesalat samt marinerede tigerrejer
Spegeskinke med fetaost og syltet rødløg
Unghane bryst med saute
Helstegt dansk kalvefilet med årstidens dampet grønt
Hertil smørstegt kartofler, trøffelsauce og Flødekartofler
2 slags salater samt dressing
Chokoladetrøffelkage med frisk frugt og is fra Vebbestrup flødeis
Friskbagt brød
Pris: 408,- pr. kuvert
Buffet nr. 3
Røget andebryst med ribsgele og syltet rødløg
Røget hellefisk med grøn dressing og marinerede tigerrejer
Helstegt oksemørbrad med årstidens sauté
Hertil smørstegte kartofler og trøffelsauce
Krondyrfilet hertil urtemos
Jordbær og bønne salat med vinaigrette
Melon og ærte salat med dressing
Friskbagt brød
Oste anretning med hvede kiks og sirup
Gateau marcel med friske bær, hvid chokolade og økologisk vaniljeis
Pris: 498,- pr. kuvert
Forretter
Røget dyrekølle fra Skoven
Serveres med sennepsmayo, tranebær og sprødt
Fiske tallerken
Dampet torsk, marineret rejer & hjemmerøget laks serveret med sauce verde og spæde salater
Hjemmerøget laks
Serveret med citronmayo, sprødt rugbrød samt krydderurter
Hjemmelavet hønsesalat
Serveret med bacon, ananas og asparges
Marinerede tigerrejer
med agurkesalat og ristet sesam - Japansk inspireret.
Antipasti
Røget skinke, 2 slags salamí, pesto, nødder og div tilbehør.
Alle forretter serveres med brød og smør.
Hovedretter
Helstegt dansk kalvefilet
Serveret med saute af torve-grønt hertil smørstegte kartofler samt Trøffelsauce
Kan opgraderes til Oksemørbrad +25,-
Kalv stegt som vildt
Serveret med sauté af bacon og bønner, smørstegte kartofler, vildt skysauce, sødt,
surt samt Waldorfsalat
Røvergryde
Mørt hjorte kød med cocktail pølser, bacon og champignon i paprikasauce serveret
med smørstegte kartofler
Krondyrfilet - dyreryg uden ben
Serveret med smørstegte Kartofler, årstidens grønt, vildt sky og syltet tranebær
Perlehønebryst
Serveret med smørstegte kartofler, årstidens grønt samt cremet hvidløgs sauce
Desserter
Nøddekurv
Med 3 slags is samt flødeskum og friske bær
Chokolade trøffelkage
Serveret med friske bær og økologisk is
Blancheret pære
Serveret med After Eight, flødeskum og økologisk vaniljeis
Pandekager
Serveret med bærkompot samt økologisk vaniljeis
Rødgrød med fløde
Rødgrødsgele med krystaliseret chokolade og økologisk vaniljeis
Creme brulee
Serveret med friske bær samt økologisk vaniljeis
Alt vores is leveres fra Vebbestrup Flødeismejeri.